Okolju prijazne naložbe v sončne elektrarne

Naložbe v sončne elektrarne so zelene naložbe, ki same po sebi zagotavljajo skrb za okolje neodvisno od interesov investitorja. Sončne elektrarne namreč obratujejo brez emisij toplogrednih plinov, količino energijo, ki je bila porabljena za njihovo proizvodnjo pa proizvedejo že v slabih dveh letih. Naložbe v sončne elektrarne so ene izmed bolj varnih pri čemer pa vseeno zagotavljajo soliden donos. Od tega donosa imajo lahko nekaj seveda tudi lastniki primernih lokacij za postavitev sončne elektrarne.

Dodatne fotografije:

Posredovanje pri naložbah v sončne elektrarne

Naložbe v sončne elektrarne niso enostavno izvedljive, zato mi z našimi storitvami poskrbimo, da je celoten posel v očeh lastnikov streh in zemljišč ter investitorjev enostaven in transparenten. Največja težava investitorjev je ta, da nimajo v lasti primerne lokacije za postavitev sončne elektrarne, največja težava lastnikov primerne lokacije pa, da ne najdejo investitorja od čigar bi lahko prejemali najemnino. Z našim posredovanjem postanejo te težave le še preteklost.

Sončne elektrarne na kmetijah

Na kmetijah se nahaja velik delež primernih velikih površin za postavitev sončnih elektrarn. V večini primerov so to hlevi in kozolci ter druga gospodarska poslopja. Ponekod je mogoče najti tudi primerna zemljišča. Če si kmetje lahko privoščijo gradnjo sončne elektrarne jim pri tem lahko strokovno pomagamo, v nasprotnem primeru pa poiščemo primernega investitorja od katerega kmet prejema najemnino.

Dodatne fotografije:

Sončne elektrarne na javnih objektih

Na javnih objektih, kot so šole, vrtci, športne dvorane, bolnišnice, zdravstveni domovi, objekti drugih javnih institucij, ipd. se nahaja velik delež primernih velikih površin za postavitev sončnih elektrarn. Lastniki javnih objektov so občine, ministrstva, državna podjetja, ipd. Država se praviloma obravnava kot slab gospodar, zato zanjo poiščemo primerne investitorje preko katerih država polni proračun preko davka na dodano vrednost in seveda najemnin.

Dodatne fotografije:

Sončne elektrarne na stanovanjskih hišah

Na stanovanjskih hišah z večjim in ne preveč razgibanim ostrešjem je dovolj prostora za postavitev manjše sončne elektrarne. Če si lastniki lahko privoščijo gradnjo sončne elektrarne jim pri tem lahko strokovno pomagamo, v nasprotnem primeru pa poiščemo primernega investitorja od katerega lastniki prejemajo najemnino.

Dodatne fotografije:

Nudimo vam posredovanje pri naložbah v sončne elektrarne:

  • INVESTITORJEM najdemo primerno lokacijo za postavitev sončne elektrarne,

  • LASTNIKOM strehe ali zemljišča najdemo investitorja,

  • tudi sami nastopamo kot investitorji,

  • investitorjem in lastnikom nudimo finančno, tehnično in pravno svetovanje,

  • pridobimo ustreznega IZVAJALCA za gradnjo sončne elektrarne.


Z našo pomočjo gradnja sončne elektrarne ni samo izziv temveč tudi užitek!

 

Naše lastne elektrarne

Windows weather
Copyright © 2018. Zelena naložba, naložbe v sončne elektrarne.

To spletno mesto uporablja piškotke, ki omogočajo merjenje obiskanosti in boljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki ne morejo razkriti vaše identitete. Piškotki, ki se uporabljajo za osnovno delovanje spletne strani, so že bili nastavljeni. Več informacij najdete v Pravnem obvestilu.

Ali se strinjate z uporabo piškotkov na teh straneh?